fbpx

Wat kan Pensioenverlies voor u doen?

Het ligt niet voor de hand dat de Nederlandse Staat vrijwillig het afgenomen geld aan het ABP zal terugbetalen. Zij zal daartoe moeten worden gedwongen door de rechter. Pensioenverlies wil deze kwestie daarom in een procedure voorleggen aan de rechter.

Een procedure tegen de Nederlandse Staat kan alleen worden gevoerd door een representatief aantal belanghebbenden. Het ABP is op dit moment (eind 2019) verantwoordelijk voor de pensioenen van omstreeks 3 miljoen mensen.  Het voeren van een procedure kost veel tijd en geld. Daarom vragen wij van alle belanghebbenden een eenmalige bijdrage in de kosten. Door eenmalig € 25,00 over te maken, helpt u ons de overheid te dwingen tot het terugbetalen van deze miljarden. Belanghebbenden die wel bereid zijn dit initiatief financieel te steunen, maar geen lid willen worden van de vereniging kunnen een donatie overmaken naar IBAN: NL70BUNQ 2036 4908 16 tnv Pensioenverlies B.V. ovv donatie Pensioenverlies.

Vul hier uw gegevens in en wordt lid van de Vereniging Pensioenverlies. Voor een eenmalig bedrag van € 25,00 gaat Pensioenverlies voor u aan de slag. Als lid van de Vereniging Pensioenverlies helpt u de Vereniging tevens aan een representatief aantal belanghebbenden. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans van slagen! Immers, procederen namens een grote groep is alleen mogelijk als de vordering wordt ondersteund door een representatief aantal belanghebbenden!